TOPコミュニティ > Asus a41-x550a Accu Laptop

コミュニティ

Asus a41-x550a Accu Laptop

Asus a41-x550a Accu Laptop
: kopenaccu | : 0 | : 2017/7/19 17:12
Dunner en lichter gaming laptops zijn aan de horizon, dat verstaan onder aangedreven hoewel niet fout. Zoals we zagen met de onthulling van de Asus a41-x550a Accu Laptop http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x5... Zephyrus, een gokkennotitieboekje verpakking een NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU en CPU van Intel Core i7-7700HQ in een chassis metend enkel 0.7 duim, kunnen gamers hebben het allemaal. In aansluiting op deze aankondiging, ASUS heeft een ander dun en laptop in de winkel, de ROG Strix GL702ZC.

Deze is een beetje chunkier op 1,3 inch en zwaarder op 7 pond, maar het is voor een gaming laptop nog steeds vrij slank. Het is ook het schommelen van AMD hardware binnen.

"De Strix GL702ZC is praktisch een desktop onder de motorkap. De bovenste configuratie wordt geleverd met een Ryzen 7 1700 CPU op basis van de exacte dezelfde silicium als huidige bureaublad delen. Varianten van de laptop zal ook met de zes-core Ryzen 5 1600 en de quad-core Ryzen 3 1200 beschikbaar zijn. Overklokken wordt niet ondersteund, echter"zei ASUS.

Wij willen de eenvoudige eerlijkheid van AMD met betrekking tot het overklokken. Als het gaat om niet-ondersteunde functies, worden in bedrijven doorgaans zulke dingen onder het tapijt vegen. In dit geval was de ASUS upfront over het ontbreken van overklokken van de steun, die naar onze mening niet een big deal op een laptop is. Wij hadden liever een draagbaar systeem uitvoeren cool en stabiele dan iets sneller en hete.

In ieder geval is een deel van de reden voor het extra gewicht in vergelijking met de Zephyrus omdat de Accu voor A41-X550E http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x5... een 17.3-inch-laptop is. Het display komt in meerdere configuraties, waaronder een 4K-derivaat dat uit op 60Hz en 1080p varianten bij 75Hz en 120Hz toppen.

"De hoge resolutie optie is geweldig voor makers van inhoud en gamers die minder veeleisende titels, spelen terwijl het hoog-vernieuwen alternatief ideaal voor boordevol actie shooters en snelle spel is," zei ASUS.

Al de deelvensteropties ondersteunen AMD's FreeSync-technologie voor vlotte spel spelen. ASUS ook genoemd "IPS-panelen" brede kijkhoeken bieden over de hele linie, zodat het lijkt alsof elke weergaveoptie hoge kwaliteit worden zal. Ze hebben ook een matte coatings te verminderen de verblinding en reflecties.

Deze laptops zal ondersteunen tot 32GB DDR4-2400 geheugen en beschikken over aparte Radeon RX 580 grafische. Zij zal ook de sport van een M.2-sleuf voor NVMe SSD's tot 512GB, samen met een 2.5-inch drive bay. En voor connectiviteit, de Accu Asus a32-f82 http://www.kopenaccu.com/asus-a32-f8... zal bieden aan boord 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1, drie USB-poorten Type-A, één USB-C poort, GbE LAN, een lezer van de geheugenkaart, en zowel DisplayPort en HDMI 2.0 output.

De ROG Strix GL702ZC zal het schip later deze zomer. Prijzen heeft nog niet aangekondigd.

NVIDIA kondigde vanmorgen haar Max-Q Design-initiatief, waarmee voor ultradunne gaming notebooks die gebruikmaken van high-powered videokaarten zoals de potente Pascal gebaseerde GeForce GTX 1080. Een van die laptop die voldoet aan de modellenrichtlijn van Max-Q is de ASUS ROG Zephyrus.

Het gokkennotitieboekje is slechts 0,7 inch dik en weegt onder vijf pond. De Accu Asus a42-g75 http://www.kopenaccu.com/asus-a42-g7... beschikt over een 15.6-duim 1080p G-SYNC ingeschakeld IPS-paneel, dat kan pompen zijn vernieuwen stem tot 120Hz. Zoals de Acer Predator Triton 700 waarover we vanochtend de ROG Zephyrus ook gesproken maakt gebruik van een vrij interessante ontwerp, waarin de Aura RGB-verlicht toetsenbord wordt geduwd helemaal tot aan de voorrand van de notebook, volledig uitroeien van de palm rest. Terwijl die maken kunnen voor sommige lastige typen voor sommige mensen, laat het meer koeling ruimte voor de GPU van de GTX 1080 en de processor Intel Kaby Lake.

Spreken van koeling, gebruikt de ROG Zephyrus ASUS actieve aërodynamische systeem (AAS), die uit AeroAccelerator technologie integratie van 3D-gebogen ventilatoren bestaat om de warmte efficiënt te verdrijven. In een interessante wending, het onderste gedeelte van het chassis feitelijk geopend tot 6mm wanneer het scherm deksel wordt verhoogd, luchtstroom volume verhogen met 20 procent.

http://www.kopenaccu.com/asus-a32-k7... Accu Asus a32-k72

"Air is aangezogen door de kloof en door minuscule gaatjes boven het toetsenbord voordat wordt gepompt uit openingen in de randen van het chassis," schrijft ASUS. "De laptop verhoogd profiel werkt met lichte hellingen in de uitlaat leidingen te helpen direct warme lucht naar boven, uit de buurt van de koeler laag van de inlaatlucht. Deze verbeteringen helpen verminderen van de temperatuur van de lucht stroomt in de fans door ongeveer 10 ° C in vergelijking tot typische laptops."

De ROG Zephyrus kan worden uitgerust met maximaal een Core i7-7700HQ-processor en omhoog tot 24 GB DDR4-2400 geheugen, terwijl tot een 1 TB M.2 PCIe SSD kan worden geïnstalleerd (met leest snelheden van maximaal 3, 500 MB/sec). Verbindingsmogelijkheden zijn er in overvloed, zoals u 802.11ac en Bluetooth draadloze opties samen met Thunderbolt 3, vier USB 3.1 poorten en één HDMI 2.0 poort zult.

ASUS heeft niet nog prijzen voor de ROG Zephyrus, maar zegt dat het beschikbaar "snel" bij een detailhandelaar in de buurt van u zal zijn.
https://accukopen.atavist.com/asus-a...
https://www.kwick.de/kopenaccu/blog/...
ページの先頭に戻る